Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud efectuează cercetări într-un dosar penal de tentativă la infracțiunea de omor. Doi tineri, din Năsăud, bănuiți de comiterea faptei, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

În fapt, în noaptea de 7/8 octombrie a.c., Poliția orașului Năsăud a fost sesizată despre faptul că într-o locuință, de pe raza orașului, are loc un scandal între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că, un năsăudean a organizat o petrecere la care au participat mai multe persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un scandal spontan, iar doi tineri, de 20, respectiv 23 de ani, ambii din Năsăud ar fi agresat fizic pe un altul, de 33 de ani, din aceeași localitate.

Bărbatul de 33 ani a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar cu ocazia examenului medico-legal s-a concluzionat faptul că leziunile suferite i-ar fi pus viața în primejdie.

Astfel, la data de 8 octombrie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanelor bănuite de comiterea faptei și efectuarea în continuare de cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 9 octombrie a.c., cei doi au fost prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora.

SPUNE-TI PAREREA