10 echipe s-au aliniat la start, la Cupa Liceelor BBA, competiție organizată de Asociația Bistrița Business Academy. Cupa a început sâmbătă dimineața, la Baza Alex din municipiul Bistrița.

Meciurile din cele două grupe au fost spectaculoase, dar și strânse, echipele luptând până în ultimul moment pentru calificarea în semifinalele de duminică.

Vezi aici, pe site-ul competiției, toate rezultatele!

În grupa A, și-au disputat supremația Asociația Sportivă Școlară Unirea Lechința, echipă pregătită de profesorul Alexandru Gherman și New York City de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița. În derby-ul grupei, cele două echipe au terminat nedecis, scor 0-0.

Sporting Bistrița, echipă formată din elevi de la Liceul Tehnologic „Sfânta Maria” și XII C de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” au făcut o figură frumoasă în cadrul competiției, în timp ce echipa de la Colegiul Tehnic Grigore Moisil nu s-a mai prezentat. Au mers mai departe, în semifinale, echipele din Lechința și de la CNLR.

 

Grupa B a fost și mai interesantă, cu orgolii mari și meciuri spectaculoase. Viitorul Coșbuc a câștigat grupa, după ce a câștigat toate partidele, în timp ce LPS Bistrița (New Style) s-a calificat de pe locul al doilea, după ce, în meciul decisiv a învins echipa Coșbuc Army, scor 2-4.

 

Semifinalele vor avea loc duminică, de la ora 10.00. Viitorul Coșbuc va juca cu New York City, în timp ce Unirea Lechința va juca cu New Style.

Cupa Liceelor BBA la fotbal este organizată de Bistrița Business Academy, proiect cofinanțat din bugetul municipiului Bistrița pe anul 2018.

SPUNE-TI PAREREA