Sorin Hognogi (PNL), primarul comunei Spermezue din Bistrița-Năsăud, și-a exprimat susținerea față de referendumul pentru familie.

„Pe cât au reușit să ne dezbine politicienii, pe atât de mult NE UNEȘTE acum REFERENDUMUL. E o bucurie să vedem cum BOR, Biserica Catolică și Cultele Evanghelice promovează și susțin inițiativa celor 3 mil. de români. Ce bine ar fi dacă partidele politice ne-ar copia exemplul și s-ar uni și ele pentru o cauză atât de nobilă: apărarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie! Doamne, ajută! Doamne, binecuvântă România!“, a scris el pe pagina sa de facebook.

Refere4ndumul pentreu redefinirea familiei va avea loc în perioada 6-7 octombrie 2018. Informații și lămuriri despre această inițiativă găsiți pe site-ul hailareferendum.ro.

Românii vor fi întrebaţi la referendumul pentru redefinirea familiei dacă sunt de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

”Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, va fi întrebarea adresată alegătorilor la referendumul pentru revizuirea Constituţiei, respectiv pentru redefinirea familiei.

SPUNE-TI PAREREA