Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri. Performanța sa a atras atenția pompierilor bistrițeni care l-au felicitat și i-au dăruit o diplomă de execelență.

„Atunci când năsăudenii ne fac cinste

Orașul academicienilor nu se dezminte și arată, încă o dată, potențialul elevilor de pe Valea Someșului și ambiția lor de a face lucrurile aproape de perfecțiune.

BOȚAN DAVID MIRCEA, absolvent al Colegiului Național ”George Coșbuc” din Năsăud a fost primit de comanda ISU Bistrița – Năsăud, pentru a fi recompensat cu o ”Diplomă de Excelență” pentru rezultatul obținut la admiterea în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri.

Nota maximă (10.00) obținută la concursul de admitere încununează rezultatul muncii dedicate unui scop bine definit, cu sprijinul nemijlocit al părinților și al profesorilor coordonatori.

Succes în anii de studii și nu uitați: colectivul #pompierilor militari vă așteaptă să intrați în marea familie a SALVATORILOR BISTRIȚENI!“, a transmis ISU BN pe pagina oficială de facebook.

SPUNE-TI PAREREA