Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a fost întrebat, într-o conferință de presă, cum comentează faptul că PSD nu ar avea candidat propriu la prezidențiale.

“Noi nu avem rectificare bugetară, eu și cu primarii, de trei luni de zile, pentru că domnul Iohannis este nemulțumit că o să se poată plimba mai puțin. Astăzi a suspendat ședința CSAT că nu e mulțumit de buget. Văd că nu-l prea interesează ce se întâmplă la DGASPC, ce se întâmplă cu confinanțarea proiectelor europene, cu spitalele, cu pensiile, cu problemele românilor. M-aș fi așteptat să-și întrerupă concediul domnul președinte Iohannis, să se ducă să facă CSAT și să dea avizul ăla, chiar dacă e consultativ, să se poată face rectificarea. De 28 de ani, lucrul ăsta nu s-a mai întâmplat niciodată, până acum, Guvernul să fie blocat de la rectificare pentru că și-au permis, vezi Doamne, ăștia de la Guvern, să îi taie un pic din macaroană. Poate sunteți curioși să vă uitați pe bugetele lui, cum i le-a dublat și i le-a triplat Cioloș. Și poate îl întreabă cineva ce face cu banii ăștia, domnul președinte”, a spus Radu Moldovan.

“Nu contează culoarea politică a candidatului, contează proiectul și cu ce poate să vină în fața oamenilor. Eu o să susțin orice candidat care îmi arată că România o să fie reprezentată la un alt nivel, pentru că în momentul de față suntem nereprezentați. Este inadminisibil ca fermierii românii să fie tratați la mâna a doua sau a treia, din punct de vedere a subvențiilor, în urma unui comisariat de succes al unui mare lider politic (n.r – Dacian Cioloș), care a mărit decalajele dintre români și ceilalți și care ne dă lecții de moralitate astăzi”, a mai spus președintele PSD Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA