Voluntarii Creative Ideas of Youth People to Society au început munca pentru realizarea celei mai mari mechete din PET-uri, în Pădurea Schullervald din Bistrița.

„Duminica creativa pentru voluntarii Creative Ideas of Youth People to Society. Astazi ne-am bucurat sa participam la o ecologizare selectiva a deseurilor si la crearea celei mai mari machete din PET-uri realizate in Bistrita.
Macheta creativa va fi amplasata timp de 2 saptamani la Padurea Schulerwald.
O zi frumoasa plina de culoare si veselie.
Multumim voluntarilor.Mediul este mai aproape de VERDE”, au scris inițiatoprii proiectului pe facebook. .
Proiectul COLOR SELECT, implementat de Asociația Creative Ideas of Youth People to Society, se concentrează pe selectarea selectivă a deșeurilor și implică peste 100 tineri în toate activitățile proiectului.

Timp de 10 zile, tinerii au participat la un concurs pe echipe care a vizat mai multe activitati benefice atât pentru ei cât și pentru comunitate.

Au distribuit pliante și au convins cetățenii bistrițeni ca este cazul să colecteze selectiv deșeurile. De asemenea, în social media, tinerii au distribuit mai multe postări de pe pagina asociației pentru a atrage atenția asupra acestei probleme.

Duminică, 2 septembrie 2018, în Pădurea Schullerwald va avea loc o acțiune de ecologizare selectiva începând cu ora 10:00. Toti cei care doresc să se implice în această acțiune sunt bine veniți. Tot duminică se va crea cea mai mare machetă din PET-uri și va fi amplasată în Pădurea Schullerwald.

SPUNE-TI PAREREA