CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a debutat cu o victorie categorică în noul sezon competițional al Ligii Florilor la handbal feminin. Bistrițencele s-au impus fără probleme pe teren propriu, scor 30-25 (18-14). Este pentru prima dată când Bistrița debutează cu victorie pe teren propriu, într-un sezon, în Liga Națională.

Cu o echipă întărită valoric față de sezonul trecut, Gloria Bistrița a început în forță meciul, reușind să preia conducerea încă din primele minute. De cealaltă parte, CSM Roman, cu Ivan și Cârjan transferate de la Bistrița, n-a prea făcut față iureșului gazdelor.

Bistrița a jucat spectaculos, a condus la 3-4 goluri pe toată durata partidei, având și avantaj de 6 goluri. Handbalistele lui Pașca au evoluat destul de relaxate, lăsând senzația că nici n-au turat motoarele la maxim. E clar, avem un lot mult mai valoros decât în sezonul trecut, Ardean Elisei, Nicoleta Dincă (revenită după accidentare), Paul Garcia și Teodora Bloj aducând plus valoare evidentă în joc.

Oana Țiplea (Chirilă) a arătat că e adevăratul lider al echipei și a făcut un meci extraordinar, reușind nu mai puțin de 8 goluri, în timp ce Rațiu a fost a doua marcatoare de pe teren, cu 6 reușite. Omul meciului a fost Ana Maria Măzăreanu, care a scos 12 din 37 mingi aruncate de jucătoarele CSM Roman pe poarta sa (32 %).

Au marcat pentru echipa noastră: Oana Țiplea (8), Daniela Rațiu (6), Valentina Ardean Elisei (4), Nicoleta Dincă (3), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (2), Szilvia Szabo (1), Almudena Rodriguez (1), Andreea Tetean (1), Paula Garcia Avila (1), Laura Pristavița (1).

 

SPUNE-TI PAREREA