„În ședința CExN al PSD de astăzi, s-au luat decizii foarte importante precum: un posibil candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale(cel mai important lucru fiind ca președintele Iohannis sa nu mai fie inca 5 ani presedinte) și organizarea referendumului pentru familie. Da, au fost exprimate si nemulțumiri si critici, dar ele sunt absolut normale intr-un partid democratic cum e PSD”, a spus deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană.

„PSD este cel mai mare partid al țării și are responsabilitatea uriașă a guvernării. PSD guvernează bine. O demonstrează cifrele și ratingurile de țară. Cel mai important: PSD are datoria să ducă la bun sfârșit mandatul primit de la români și să aplice integral programul de guvenare asumat politic și votat de majoritatea cetățenilor.

Vă prezint, mai jos, fapte ale guvernarii PSD-ALDE după un an și jumatate de guvernare
Pentru o informare corecta a voastră, dragi prieteni, și pentru cei care vor să răstoarne guvernul si nu au alte arme decât minciuna, manipularea, instigarea la ură și violență”, spune Doina Pană.

1 COMENTARIU

  1. Cum ar fi daca cel mai important lucru ar fi altceva decat politic? Cum ar fi „fa, Doina”, ca cel mai important lucru sa fie cetatenii tarii si bunastarea acestora si nu tot voi si nevoile voastre pe primul plan?

SPUNE-TI PAREREA