Femeile din organizația PSD Bistrița-Năsăud au scăpat, pentru câteva zile, de viața anostă de provincie, și s-au dus acolo unde se face politica mare, în stil high-life! Fetele s-au fotografiat, entuziasmate, cu liderii momentului: Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) se desfășoară în perioada 30 august – 1 septembrie, la Mamaia, iar figurile celebre ale evenimentului sunt preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar şi alţi lideri ai partidului.

Liderii PSD urmează să se reunească, la Neptun, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN), la sfârşitul acestei săptămâni.

Fetele din PSD au luat parte la diverse diacuții despre Europa, Centenar și alte lecții prețioase de politică primite de la femeile de la vârful PSD.

În ultima zi a şcolii de vară, pe 1 septembrie, va fi o dezbatere intitulată „Politici publice de promovare a sănătăţii mamei şi copilului în Guvernarea PSD 2017-2018”, iar apoi va fi prezentată „Agenda OFSD 2019: Propuneri de acţiuni şi evenimente pentru pregătirea alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale”.

SPUNE-TI PAREREA