Parcul de aventură „Cocoș” va fi inaugurat vineri, 24 august, de la ora 12.00. Imaginea noului complex destinat aventurierilor este un struț care merge pe bicicletă.

„Vă așteptăm la distracție, natură și aventură!
Inaugurăm Parcul de aventura “ COCOȘ” și vă așteptăm vineri de la 12:00 în Wonderland, de unde vom urca cu telescaunul într-un loc de activitate sportivă și de divertisment în aer liber, în singurul parc de acest gen din județ unde vă punem la dispoziție un echipament specific de alpinism pentru a vă plimba în voie prin parc pe cele 13 ateliere de dificultate diferită să fiți căt mai aproape de natură și să vă intensificați adrenalina, pentru că ne ajută și decorul. Nu trebuie să aveți nimic la voi, decât curaj și spirit de aventură, iar noi ne ocupăm de siguranța voastră. Traseele vă vor suprinde prin diversitate mai ales că avem si două panouri de escaladă, unul de dificultate medie și unul pentru avansați căt și trei tiroliene de diferite lungimi în funcție de căt vă ține curajul pe fiecare!
În plus, trebuie să știți că și pentru micii aventuroși am conceput un traseu special pentru ei. Mai avem și un „tratament” destinat cicliștilor, care pot urca impreuna cu bicicleta lor, pentru ca avem suporti destinati acestora!
Echipa noastră va instrui participanții asupra modului de folosire a echipamentului și îi vom asista pe participanți pe toată durata traseului. Nu ezitați să fiți alături de gașca noastră fericită, in care noi, instructorii, suntem alături de voi”, este anunțul municipalității pe pagina de facebook Pârtia de schi Cocoș.

SPUNE-TI PAREREA