Pentru că este un vid de informație și nu am găsit niciunde metodologia de aplicare, am câteva întrebări pentru duomna Grapini.

Ăștia care nu suntem cu USReul și nici nu tragem la căruța altor partide, de la care instituție a statului pot să -și ridice certificatele de proști?
Care sunt condițiile de prostie minimă pentru a fi declarat apt și corespunzator primirii certificatului?

Și dacă se eliberează și mai târziu, că suntem unii grămadă de proști, pot spune fără frica de a greși, că suntem monumente, chiar munți de prostie crasă, dar nu reușim să ajungem decât prin Septembrie sau chiar în alte perioade ale anului pe acasă și nu am vrea să scăpăm această excelentă oportunitate oferită de înaltul demnitar al statului nostru, care ne reprezintă interesele la cel mai înalt nivel posibil și cu un profesionalism invidiat de fiecare prost de rînd.

Odată eliberat de către autoritățile competente, acest certficat o să fie recunoscut automat în toată comunitatea sau o sa trebuiască să dăm acolo teste de echivalare pentru a fi recunoscuți de proștii Europei?

Vrem să mai știm dacă elita proștilor, adică cei ce ne conduc, o să beneficieze și ei de aceste certificate sau ei o sa primească, cum se obișnuiește în alte ramuri, cerificate de proști speciali, Doctoranzi și Masteranzi în prostie. Că nu ar fi normal ca proștii de elită să intre în aceeași oală cu proști de rând. Că doar ei sunt speciali.

Ba amestecându-se prostia, se poate ca prostimea de ocazie să devina extrem de proastă prin luare de prostie de la clasa conducătoare. Și atunci ce am făcut? Pierdem elita prostiei prin diluare cu masele de jos.

Totodată vreau să-i comunic că dacă sistemul de votare ar fi echitabil și aleșii ar fi aleși în funcție de numarul celor care-i votează (acum diaspora are un Deputat și un Senator la câte un sfert de Europă), atunci oameni cu calitățile dumneaei nu ar mai exista în Parlamentul României și niciunde în alt loc si cu siguranță că si-ar găsi foarte greu un loc de munca pe afară cu ce știu și mai ales cum stiu dânșii să facă .

Cauza principală ar fi că posturile sunt ocupate de proști competenți care aduc plus valoare firmelor unde muncesc.

Aștept cu nerăbdare lămuririle necesare.

Cu mulțumiri anticipate, prostul proștilor, care asteaptă de o gramăda de vreme să apară o legislație corectă care să permită să poți dezvolta ceva acolo acasă. Nu așa cum e acum, unde în maxim doi ani fiecare curajos este lăsat cu buza umflată ți jepurile goale de către sistemul de șefi ai proștilor locali coordonați ca la carte de minți sclipitoare de prostie de la centru. Mă opresc, ar mai fi mute de zis, ca de exemplu: Proștii de baștină, ăia locali, nici nu stiu că proștii de diaspora o să fie favorizați, iar ei care au dus greul prostiei până la înălțimile de acum, nici macar nu o să poată beneficia de certificate doveditoare ca și restul proștilor ce dau cu sapa sau pixul de afară.

Ori asta e o încercare de dezbinare intenționată, foarte subtil folosită de înaltul demnitar, discriminarea având ca scop crearea sentimentului de invidie amestecat cu ură și implicit crearea unui conflict între proștii de toate categoriile si clasele de prostie și din toată lumea.

Lozinca mea este: „Prostovani din toata lumea uniți-vă!”

Prostul proștilor, în marea lui prostie vă salută cu mândrie prostească supremă pe toți restul proștilor cu mândrie prostească dovedită prin acte, (ce le veti primi în curind de la doamna Grapini)

Badea Vasile Cira.
Faro, Portugalia .
în ajunul marelui miting al diasporei din 2018.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA