Caz incredibil pe o stradă din municipiul Bistrița. Pe un cetățean l-a apucat haiducia și a bloact o stradă de acces, pe C.R. Vivu Nr. 25.

Cetățenii care locuiesc în zonă au rămas stupefiați, mai ales că nu mai există o altă cale de acces pe stradă. Revoltați, cetățenii au sunat ieri la 112, dar li s-a transmis să cheme Poliția Locală, pentru a rezolva problema. Cazul a fost semnalat de jurnalistul Viorel Negru.

Până în prezent, nicio instituție a statului nu a făcut nimic în acest sens. Cel puțin 6 persoane au rămas cu mașinile blocate în garaj, după ce Darius Vladimir, cetățeanul care se judecă cu Primăria pentru teren, a adus o basculantă de pietriș, pentru a bloca drumul.

2 COMENTARII

  1. Chiar un caz”INCREDIBIL” ,vizavi de la cine a pornit totul.M-am informat.Din spusele vecinilor si a celor din zona care cunosc familia despre care se spune ca a blocat o strada de acces in zona CR Vivu, pot sa concluzionez : Totul a pornit de la un oarecare consilier judetean PNL pe numele OVIDIU FLOREAN . In calitatea domniei lui ar trebui sa fie alaturi si pentru cetatenii care l-au ales ,sa le reprezinte interesele si sa-i sustina in problemele pe care le au.Dansul ii denigreaza si uita ca in calitatea in care se afla este platit din buzunarul cetatenilor.Alesul judetului si-a infoiat muschii puternici insa mintea i-a fost blocata si sechestrata de interesul propriu.Daca era un om cu bun simt,de calitate si respect pentru cetatenii judetului ,inainte de a porni tavalugul s-ar fii informat despre situatie si sigur ar fii avut de unde (de la cei /cel incriminati/incriminat , Primarie,politia locala,ANCPI etc).Atitudinea consilierului judetean este „EXCRECABILA”.Se spune ca acolo exista garaje.Oare acele garaje sunt autorizate ???????.Emitentul autorizatiilor de construire ,ce cale de acces le-a indicat???? Au facut cei in drept ,trasarea accesului catre ele????. Sau acele garaje sunt puse pe baza de pile,relatii,putere etc.Daca in zona exista proprietate privata ,nu este legal ca cineva sa-ti incalce dreptul de proprietate,sa o foloseasca, fara o despagubire justa.Unde scrie in legile din aceasta tara, ca orice iti poate folosi proprietatea privata? Oare suntem in tara lui „Papura Voda „? Nu avem dreptul sa ne protejam proprietatea ,daca o avem?.Intradevar, sunt multe intrebari in acest caz.Insa constatam din ce in ce mai mult ca cei care au puterea, se folosesc de ea iar oamenii simpli mor cu dreptatea in mana.Acesti oameni alesi de catre noi ” gloata proasta si manevrabila”,ajunsi in anumite pozitii ,sa-si umplu ei „sacul” sa se reprezinte doar pe ei si interesele lor,intorcand spatele cetateanului simplu.

SPUNE-TI PAREREA