Zimmo este, putem să spunem, cel mai cool și cel mai fresh fast-food din Bistrița. Zimmo este deschis recent și servește sandwich-uri proaspete și variate, de la cele cu ton sau pui, până la cele cu diferite tipuri de brânză. Pâinea este întotdeuna proaspătă și variază, în funcție de tipul de sandwich. Poți alege între pâine franțuzească, cu măsline sau ciabatta cu măsline.

Primul fast-food Zimmo s-a deschis în urmă cu câteva luni, în incinta Kaufland-ului de pe Calea Moldovei. Întreg conceptul îi aparține lui Sorin Ciucur, un tânăr bistrițean care a ales să deschidă un business în Bistrița. Citește aici povestea. Zimmo a prins foarte bine și rapid în rândul bistrițenilor așa că, în scurt timp, s-a deschis a doua locație, pe  B-dul Independentei, nr. 56, în primul bloc, mai în jos de biserica de la BIG.

Deși e fast-food, Zimmo parcă nu te lasă să-ți iei sandwich-ul în mână și să pleci. E un loc plăcut, într-un spațiu luminos, numai bun să-ți începi dimineața. Și ce mic dejun întârziat poate fi mai bun, într-o sâmbătă dimineața, decât un sandwich cu o limonadă sau cu un fresh. Pont pentru fete: lumina e perfectă să-ți faci o poză de pus pe Facebook 🙂

După ce ne-am uitat prin meniuri și ne-am decis cu greu ce să alegem între ton, beef sau pui, am comandat un zimmo-taste (pâine franțuzească, sos special zimmo, salată, jambon presat, roșii, ardei, ceapă și cașcaval), la pachet cu o limonadă cu busuioc, respectiv un zimmo chicken cu fresh de portocale. Deși par light, sandwichurile sunt foarte consistente. A fost pentru prima dată când am încercat limonadă cu castravete. Da, chiar e gustoasă, se simte gustul de castravete. Data viitoare, încerc limonada cu pepene. De altfel, la Zimmo, limonadele se fac pe loc, cu ingrediente sută la sută naturale. Nu-i niciun secret, poți să vezi când le pregătesc.

Servirea este excelentă la Zimmo (lucru rar întâlnit prin localurile din Bistrița) nu aștepți mai mult de 5 minute până se servește mâncarea iar la final, personalul te întreabă dacă ți-a plăcut mâncarea, fapt și mai rar la localurile din Bistrițe. Prețurile sunt pentru oricine. De exemplu, cu 12 lei, ai oferta de sandwich cu limonadă sau sandwich cu cafea.

În meniu sunt 10 tipuri de sandwich-uri, mai multe tipuri de limonadă și de fresh-uri, smoothies, cafele, cappuccino.

P.S. La următoarea vizită, îi întreb cum au ales numele ZIMMO.

Găsești sandwich-urile Zimmo în incinta Kaufland de pe Calea Moldovei și, după cum spuneam, pe Independenței, pe pagina oficială de facebook și poți comanda și la domiciliu la numărul 0749558292.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA