Centrul pentru Resurse și Referințe în Autism, “Micul Prinț”, din Bistrița, va fi extins, pentru a putea face față numărului de copii care au nevoie de terapie.

“În viitorul apropiat, CRRA Micul Prinț va derula mai multe campanii de strângere de fonduri în vederea etajării centrului. Avem în permanență 10-15 copii pe lista de așteptare și insuficient spațiu și terapeuți pentru a-oi acomoda.
Pe lângă programele de terapie comportamentală susținute din fondurile Centrului și de către părinți, Centrul oferă beneficiarilor evaluări
psihologice gratuite, kinetoterapie gratuită, logopedie gratuită, art terapie gratuită, grup de activități sportive gratuite și meloterapie, susținute de CRRA Micul Prinț și sponsorii: Club Lions, Scott Air, Shevalet, Centrul Județean pentru Cultură.
În viitorul apropiat, prin implicarea partenerilor de al Jysk România,Centrul va fi dotat cu mobilier nou.
De asemenea, unitul dentar care va permite realizarea de operații stomatologice în cadrul Spitalului Județean de Urgența Bistrița pentru copiii cu autism și tulburari conexe va fi functional de la 1 august”, a anunțat Ana Dragu, președintele Centrului pentru Resurse și Referințe în Autism, “Micul Prinț”.

SPUNE-TI PAREREA