Asociatia Club Sportiv Top Dance Life din Municipiul Bistrita, infiintata in anul 2007, antreneaza si sustine performanta in dansul sportiv. Majoritatea sportivilor legitimati la club au un palmares impresionant, obtinand rezultate deosebite la concursurile nationale organizate sub Federatia Romana de Dans Sportiv. Clubul are in prezent un numar de circa 30 copii si juniori,  care se antreneaza zilnic, participand la ore de pregatire fizica si tehnica.

In anul 2017, Asociatia Club Sportiv Top Dance Life a obtinut prin sportivii sai, performante deosebite, punand pe harta nationala a dansului sportiv, judetulBistrita-Nasaud, dupa cum urmeaza:

– perechea de sportivi Cosug Alexandra-Miruna si Turlas Vlad-Darius au obtinut la Campionatul National al Romaniei, titlul de Campioni Nationali la catergoria de varsta  12-13 ani.

– perechea de sportivi Cretan Tudor-Ionut si Nechiti Adelina-Laura au obtinut la Campionatul National al Romaniei,titlul de Vice-Campioni Nationali la categoria de varsta 6-9 ani(anul 2017 a fost debutul sportivilor in dansul de performanta ceea ce face ca rezultatul lor sa fie unul deosebit).

– perechea de sportivi Pop Cristian-Ioan si Petri Ana-Diana au obtinut la Campionatul National de Clase, titlul de Campioni Nationali la categoria de varsta 16-18 ani.

De asemenea, incepand cu anul 2017, sportivul Galban Andra Beatrice, legitimat la CS Top Dance Life, cu rezultate deosebite pe plan national si internationalin cariera de dansator la categoria adulti, este primul sportiv al Clubului din Bistrita care va reprezenta Romania impreuna cu partenerul ei de origine italiana AlessandroLippilegitimat la Clubul Sportiv Violet Bucuresti, pe plan mondial la categoria profesionisti, categorie la care danseaza cei mai buni sportivi din dansul de performanta. Cei doi sportivi vor dansa la categoria profesionisti, fiind sustinuti de catreFederatia Romana de Dans Sportiv si reprezentand Romania.

In anul 2018 – in perioada 7-11 august, cele 4 perechi de sportivi impreuna cu staful tehnic participa si reprezintajudetulBistrita-Nasaud si Romania la International German Open Championships 2018 Stuttgart Germania. Competitia de la Stuttgart este considerata cel mai mare concurs de dans sportiv la nivel international, dupanumarul de perechi care participa in fiecare an, aproximativ 5000 de perechi dintr-un total de 57 tari.

Sportivii de la CS Top Dance Life reprezinta Romania la Stuttgart, urmare a rezultatelor obtinute la Campionatul National al Romaniei si Campionatul National de Clase, primele 2 competitiinationale din punct de vedere valoric organizate de Federatia Romana de Dans Sportiv. Reprezentarea la concurs se va realiza pe baza performantei nationaleobtinute la clasa de varsta la care se incadreaza.

In vederea asigurariiparticiparii sportivilor la acest concurs, Asociatia Club Sportiv Top Dance Life este sprijinita financiar de parteneri ALAMAS PRODCOM SRL, ECOMAS ENERGOSYSTEM SRL, TERAPLAST SRL, HARDVISION SRL, ACUZOOLACT SRL, FIRMA GALIA SRL, ECOTUB SRL,ROXANA SRL,DIANA MORAR, ASIRALINVESTMENT SRL precum si de alti sponsori si parteneri carora le multumeste pentru suport si implicare.

De asemenea participarea sportivilor la concursul de la Stuttgart este posibila si datorita sprijinului oferit de catre Consiliul JudeteanBistrita-Nasaud cu care asociatia are incheiat un contract de finantare nerambursabila pentru proiectul „Sustinerea performantei in dansul sportiv prin participarea la Concursul International German Open Championships 2018 Stuttgart Germania”.

 

 

SPUNE-TI PAREREA