Fie ca detii un IMM sau esti fondatorul unui start-up, rolul de antreprenor iti va impune, fara indoiala, un program aglomerat. Printre activitatile care consuma cel mai mult timp si energie se numara si contabilitatea, fara de care un business nu poate functiona.

 

Daca pana de curand unii antreprenori erau fortati de imprejurari sa isi piarda timpul si energia cu taskuri repetitive, in prezent acestia se pot dedica rolului pe care il au, alocand mai multe resurse dezvoltarii afacerii. Apeland la Keez.ro, prima platforma de contabilitate online si instrumente de management operational din Romania, acestia se pot concentra pe sarcinile cu adevarat specifice unui antreprenor, lasand contabilitatea in mainile unor specialisti care imbina know-how-ul si tehnologia secolului XXI.

 

Keez.ro reprezinta solutia optima pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri, punand la dispozitia antreprenorilor un set complet de functionalitati inovative, menite sa propulseze contabilitatea din anii ’90, unde ramasese in Romania, in secolul XXI al tehnologiei Cloud, unde accesarea documentelor contabile se realizeaza printr-un simplu click! Mai exact, Keez.ro ii scuteste pe antreprenori de drumurile repetitive „cu sacosa de acte” la contabil si de „contabilitatea dubla”. Folosind serviciile de contabilitate online de la Keez.ro nu va mai trebui sa te intalnesti cu contabilul fata in fata si nici sa il verifici daca si-a facut treaba corect!

 

Comunicarea cu specialistii contabili de la Keez.ro se realizeaza exclusiv prin intermediul unei aplicatii ingenioase, care iti ofera acces 24/7 la toate documentele de care ai nevoie pentru buna desfasurare a business-ului. De asemenea, vei putea consulta un set de rapoarte deosebit de utile (atat lunare cat si la zi), direct de pe telefonul tau mobil sau de pe laptop. De acum inainte vei fi la curent mereu cu situatia facturilor platite, a declaratiilor la ANAF sau a incasarilor de la clienti.

 

Cum functioneaza platforma Keez.ro?

 

Mai simplu de atat nu exista! Tot ce trebuie sa faci este sa pozezi sau sa scanezi documentele ce urmeaza a fi inregistrate in evidenta contabila (de ex: facturi, bonuri, chitante etc.), si sa le incarci in platforma online, de restul ocupandu-se specialistii nostri! Iata care sunt principalele avantaje de care poti beneficia apeland la Keez.ro:

 

  • servicii de contabilitate online
  • servicii de salarizare si infiintare firma
  • un set complet de rapoarte optime pe care le poti accesa oricand ai nevoie, direct de pe telefonul mobil, fiind astfel mereu la curent cu situatia financiar-contabila a afacerii tale
  • procese verificate Big4 – documentele generate de Keez.ro sunt supra-verificate de catre un expert de competenta internationala
  • acces on-line permanent la toate documentele generate de business-ul tau
  • procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in plaforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate
  • posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand
  • cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure
  • formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe Internet, avand acces la ele (descarcabile si editabile) direct pe platforma.

 

Daca iti doresti un instrument de management eficient al contabilitatii, apeleaza cu incredere la Keez.ro! Misiunea noastra este de a oferi antreprenorilor servicii de contabilitate online de cea mai buna calitate, pentru ca acestia sa se poata dedica dezvoltarii afacerii! Platforma de contabilitate online Keez.ro vine in intampinarea oamenilor de afaceri si administratorilor de firma cu o solutie optima care face ca totul sa fie mult mai simplu si mai transparent.

 

Incearca si tu Keez.ro si convinge-te de eficienta serviciilor de contabilitate online, facand pasul catre un business mai performant, aliniat standardelor prezentului! Lasa-i pe specialistii de la Keez.ro sa se ocupe de sarcinile repetitive in locul tau si opteaza pentru instrumentele de management operational pe care ti le pune la dispozitie prima platforma online de acest tip din Romania!

 

 

SPUNE-TI PAREREA