Andreea Esca a fost prezentă la Tihuța în acest weekend. În calitate de ambasador al proiectului Via Transilvanica, Andreea Esca a pus, simbolic, beton, la bornele proiectului Via Transilvanica. Alături de Andreea Esca, la Tihuța s-au mai aflat Dragoș Bucurenci, președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, Alin și Tibi Ușeriu (inițiatorii proiectului), primari din județ.

“O spun cu responsabilitate: cred sincer că Via Transilvanica este cel mai important și consistent proiect al românilor, pentru România, lansat în anul 2018! Am fost alături de acest proiect în calitate de voluntar încă din momentul în care a fost lansată ideea și voi fi alături până la capăt!

Pentru județul Bistrița-Năsăud e o mare binecuvântare faptul că această organizație minunată își are sediul aici! Azi, alături de Președintele Tășuleasa Social, Alin Ușeriu și campionul Tibi Useriu au fost Andreea Esca și Dragoș Bucurenci în calitate de ambasadori ai proiectului! De asemenea, toți primarii din județul nostru pe teritoriul cărora trece Via Transilvanica au pus umărul la acest proiect frumos”, a spus președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

 

SPUNE-TI PAREREA