Patru femei și un copil de zece luni au suferit au fost victimele unui accident rutier în localitatea Dumbrava. O femeie a rămas încarcerată și a fost găsită de către echipajele de salvare în stop cardio-respirator.

Conform unui comunicat la Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, starea pacienților aduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în data de 18.07.2018, în urma accidentului rutier petrecut în localitatea Dumbrava, comuna Livezile, este următoarea:
1. Sugar în vârstă de 10 luni, adus la UPU Pediatrie fără semne de traumatism, externat la domiciliu (mama copilului a refuzat transportul la spital).
2. Femeie în vârstă de 43 de ani, adusă în UPU în stop cardio-respirator, cu: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral sever. Traumatism toraco-abdominal. În ciuda manevrelor de resuscitare, pacienta a decedat.
3. Femeie în vârstă de 23 de ani, cu următorul diagnostic: Politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral minor. Fractură craniană occipito-temporală stângă. Entorsă cervicală. Pacienta a rămas internată în Secția Neurologie.
4. Femeie în vârstă de 45 de ani, cu următorul diagnostic: Politraumatism prin accident rutier. Contuzie forte antepicior drept, cu fractură transversală nedeplasată bază metatarsiană III. Traumatism lombar. Pacienta a fost externată la domiciliu.

SPUNE-TI PAREREA