Un accident feroviar a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Feldru, pe DN 17 D. În accident au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, una dintre mașini a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovită de locomotiva unui tren de persoane. Din accident au rezultat 4 persoane ranite, din care 3 inconștiente, încarcerate. La fața locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor și o ambulanță.

Toate victimele, o femeie și trei bărbați, sunt din Feldru.

Se pare că două autoturisme s-ar fi ciocnit și una dintre mașini a ajuns pe calea ferată. Locomotiva a trecut cu roțile peste partea din față a autoturismului, care s-a făcut zob. Motorul mașinii a fost distrus complet. Cele patru persoane, victime ale accidentului, au fost scoase dintre fiarele contorsioante ale mașinilor.

UPDATE: Din primele informații reiese că, pe DN 17, în localitatea Feldru, un autoturism care circula spre Năsăud, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, proiectându-l în afara părții carosabile, pe calea ferată, unde a fost lovit de trenul Iași-Timișoara. Două dintre victime se aflau în autoturismul lovit de tren și alte două victime în celălalt autoturism.

Toate victimele au fost transportate la ambulanțe. Două victime sunt conștiente, o victimă este semiconștientă și una dintre persoane este inconștientă.

În tren se aflau aproximativ 250 de persoane, dar niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulația feroviară este oprită.

 

Știre în curs de actualizare…

SPUNE-TI PAREREA