După fiul medicului Lucan, Spitalul Județean de Urgență Bistrița a mai făcut o “achiziție” de răsunet. Tot pe concurs, pe cinstite, ca și în cazul lui Lucan Jr.

Mihaela Moruțan, soția avocatului Alin Moruțan, e șef Serviciu Managementul Calității. Tânăra a susținut un concurs, la care s-a prezentat, alături de alți patru candidați și unde a luat nota 10 cu felicitări.

Mihaela Moruțan a lucrat, până nu demult, în mediul privat, la o clinică, unde a făcut atâta performanță încât nu mai avea unde să avanseze.

Evident, angajarea sa la Spitalul Județean nu are nicio legătură cu faptul că soțul său e avocat, rotarian și se învârte în societatea “burgheză” a Bistriței. Suntem convinși că și dacă soțul ei avea o meserie onorabilă de instalator, tot lua concursul cu 10. Pentru că în Bistrița totul se obține pe merit.

De asemenea, suntem convinși că și concursul a avut un nivel ridicat de dificultate, ca și în cazul fiului doctorului Lucan care, de asemenea, a ajuns la Spitalul Județean fără a avea nicio relație cu factorii decidenți.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Doamna o fi “potrivita ” ..ca de nota 10 cu felicitari.
    Probabil ,curand,si asistenta juridica a spitalului va fi tot de nota “10 cu felicitari “😉

SPUNE-TI PAREREA