Afacerile devoltate de tineri cu idei și inițiativă încep să prindă tot mai multă culoare și savoare la Bistrița. Zimmo este ideea lui Sorin Ciucur, un bistrițean care a găsit o formulă atractivă și creativă de a livra oamenilor ceva simplu și bun: sandwich-uri!

„Zimmo e o idee pe care am rumegat-o ani de zile. Eu lucrez în domeniul telecomunicațiilor, însă întotdeauna mi-a plăcut să gătesc și să mănânc și de aceea mi-am dorit un restaurant. Am facut Zimmo pentru că e un mod de a livra ceva simplu și bun către oameni. Am lucrat cu un bucătar cu multă experiență de la Cluj și am vizitat câteva sute de fast-food-uri din România”, povestește Sorin.
Deși lumea ocolește destul de mult ideea de a dezvolta un business în Bistrița, pentru Sorin a fi acasă a reprezentat o prioritate.

„De ce Bistrița? Bistrița e acasă. În felul acesta pot fi lângă familia mea în fiecare zi. Am gândit Zimmo în așa fel încât să poată fi deschis și în alte localități, însă eu o să mă ocup de fransiza de la Bistrița și o să găsesc alți antreprenori să se ocupe de restaurantele din țară. Afacerile de genul acesta, gândite și lucrate, afaceri moderne – sunt afacerile care vor merge într-o Românie unde tinerii vor ca totul să fie orientat după placul lor. Suntem grăbiți, iar Zimmo înseamnă gust și rapiditate”, explică Sorin.

Zimmo înseamnă fast-food, dar rapiditatea în pregătirea produselor nu înseamnă mai puțină grijă pentru calitate și savoare.

„Zimmo oferă sandwich-uri pregătite în fața clientului însă vedetele noastre sunt sosurile. Avem 5 sosuri diferite gândite pentru fiecare fel de carne – porc, pui, pește, vită. Sosurile sunt pregătite la Zimmo și nu le găsești nicăieri altundeva, sunt rețete secrete, iar gustul lor e unic. Sosurile fac sandwich-urile Zimmo să fie altceva. Noi nu folosim ketchup sau muștar (sosuri de top), ci sosurile Zimmo, care sunt baza sandwich-urilor”, spune Sorin.

Pe lângă sandwich-uri, Zimmo oferă:

Smoothie de zmeură sau afine – o băutură sățioasa care poate fi oricând un mic dejun sănătos.
Milkshake de banane și nuci – o băutură răcoritoare și, totodată, bogată în calorii, care îți dă energie.
Milkshake de oreo – un desert extraordinar, combinând gustul biscuiților oreo cu înghețată de ciocolată, totul îmbrățișat de lapte proaspăt și cu un topping de frișcă.
Limonadele Zimmo sunt proaspăt stoarse – lămâia se stoarce direct în paharul clientului, iar gusturile unice ne recomandă
Castravete și Busuioc – Ghimbir – Pepene Roșu – Pepene Galben.
Fresh-uri proaspăt stoarse de Portocale Grapfruit sau un fresh unic de Măr+Morcov+Ghimbir
Cafeaua Zimmo este prăjita într-o formulă de tradiție, care îi conferă un gust unic. Este o cafea fresh care, în combinație cu spuma de lapte, nu mai are nevoie de zahăr nici pentru cei mai mari iubitori de cafea cu zahăr.

„Zimmo este altceva, este ceva fresh și orientat către clienți. Abia asteptăm recenzii din partea clientilor pentru a putea fi mai buni. Prețurile sunt normale – oricine își poate permite produsele noastre pentru că Zimmo înseamnă pasiune și calitate, înainte de a însemna o afacere. Meniurile noastre speciale dau un plus de gust și prospețime așa că invităm clienții să încerce oricând cobinațiile Sandwich+Cafea sau Sandwich+Limonadă, ambele la 12 lei, mai spune Sorin.

Găsești sandwich-urile Zimmo în incinta Kaufland de pe Calea Moldovei, pe pagina oficială de facebook și poți comanda și la domiciliu la numărul 0749558292.

 

SPUNE-TI PAREREA