Un nou cartier de locuințe prinde contur în Bistrița, pe strada Constantin Brăiloiu, o zonă liniștită din oraș. Cele trei blocuri, aflate în construcție, sunt realizate de Amicii Building și sunt un exemplu de bună practică în construcția de ansambluri rezidențiale, fiind proiectate cu atenție la detalii și realizate din materiale de calitate. Locuințele sunt izolate cu vată bazaltică, au geamuri cu sticlă triplă și încălzire prin pardoseală, o modalitate de a optimiza consumul de energie.

Fiecare bloc are 11 apartamente: apartamente de tip 1 (79,82 mp suprafața utilă, 109, 65 mp suprafața construită), apartamente de tip 2 (57,55 mp suprafața utilă, 71,53 mp suprafața construită).

Pentru că achiziția unei locuințe este o investiție majoră pentru o familie sau o persoană, este important ca aceasta să fie agreabilă, să aibă un design plăcut, dar și să ofere confort în viața de zi cu zi.

Apartamentele construite Amicii Building dispun de suprafețe vaste și confortabile, sunt compartimentate în așa fel încât spațiul să fie bine organizat și utilizat în condiții optime de către viitorii locatari. Băile sunt dotate cu geamuri, acesta fiind un avantaj considerabil privind ventilația încăperii.

Ansamblul de locuințe cuprinde, de asemenea, spații de joacă, parcări, spații verzi și chiar o grădiniță cu program prelungit.

Apartamentele vor fi gata în curând, se vor pune în vânzare în stare finisată iar cei interesați pot afla mai multe detalii la numărul 0747348630.

 

 

SPUNE-TI PAREREA