Au intrat în politică promițând că vor schimba lumea, că fac parte din noua clasă de politicieni, că sunt școliți sau că sunt oameni de afaceri care pot face diferența. Rezultatele lor nu sunt deloc pe măsura așteptărilor și și-au arătat limitele într-un timp foarte scurt. Mai mulți consilieri municipali nu au nicio realizare notabilă și merg la ședințe doar pentru a ridica mâna, pentru a apărea în poze și pentru a-și încasa indemnizația.

Nu e cazul doamnei Maria Mărioara Miheștean (foto – stânga, în roz, cu mâna pe Biblie), care, evident, nu trăiește, ca orice român cinstit, dintr-un singur job de la stat. Doamna Mărioara a vânat, în anul 2017, funcții de conducere, principala preocupare a consilierului PSD fiind să fie șefă undeva, la un liceu sau măcar la un palat, fie și al copiilor. Așa se face că, după ce a participat la concursul pentru funcția de director-adjunct la Liceul cu Program Sportiv și a ieșit pe doi, doamna Mărioara s-a băgat la concursul de director la Palatul Copiilor din Bistrița.

Cu voință și perseverență de fier, comparabilă cu Wonder Woman din Justice League of America, doamna Mărioara nu s-a dat bătută și a ieșit învingătoare, la puncte, la al doilea concurs, devenind directoare la Palatul Copiilor, cu un salariu modest de 4000 de lei pe lună și cu muuuuulte și împovărătoare responsabilități și sacrificii de dus în spate. Evident, concursul a fost pe bune și partidul n-a avut nicio legătură cu desemnarea câștigătorului.

Pentru cine nu știe, doamna Mărioara este și consilier municipal la Bistrița. Nu chiar ca Wonder Women, ci mai degrabă ca Silent Woman, doamna Mărioara tace și face. Pardon, tace și votează ce zice partidul.

Pe scurt, în anul 2017, Mărioara Miheștean a încasat, în total, de la stat, suma de 46838 de lei, dintre care 7400 de lei pentru că a fost consilier taciturn PSD. Realizări notabile zero.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA