Chiar dacă ne apropiem de începutul lunii iulie, temperaturile au scăzut foarte mult în ultimele zile, mai ales pe parcursul nopții.

Vârful Ineu din Munții Rodnei, unde flora sălbatică a creat luna aceasta o explopzie de culoare și frumusețe, a fost acoperit de un strat de zăpadă. Fotograful Alex Varga, pasionat de natură și viață sălbatică, a suprins câteva cadre în acest weekend.

Zăpada pare să se fi așternut și la Colibița, peste iarba verde și copacii înfunziți de pe malul lacului. Un bistrițean a publicat o fotografie în care peisajul înverzit este îmbrăcat într-o mantie de zăpadă, susținând că fotografia a fost făcută în data de 23 iunie și că zăpada măsoară 4-5 cm.

 

Foto: Andrei N. Voda

Totuși, Andrei Vodă este contrazis de alte persoane care și-au petrecut acest final de săptămână la Colibița și spun că, într-adevăr, a fost foarte frig, dar nu a nins.

2 COMENTARII

  1. Padurile muntilor din soate tradeaza faptul ca poza a fost facuta in primavara. Prin aprilie sau mai. Vegetatia acum e la maturitate, ori atunci nu era decat putin infrunzita padurea, care se vede cam golasa in fundal.

SPUNE-TI PAREREA