Lăcrimioara este una dintre persoanele pentru care weekend-ul nu aduce relaxare,  somn până târziu și cafea la pat. Dimpotrivă, sfârșitul de săptămână înseamnă trezit matinal și ore de muncă în care își pune la încercare dexteritatea, imaginația, capacitatea de a comunica și de a fi creativă.

Mâinile ei, care au exersat ani de zile meseria de a coafa, i se mișcă cu repeziciune pe bucle de toate culorile, lungimile și texturile. Din când în când aruncă o privire în oglindă, pentru a se încredința că persoana care stă pe scaun este mulțumită de ceea ce vede.

Pentru Lăcri, visul de a-și deschide propriul salon, Salon Passion, a devenit realitate, dar munca pentru a menține un standard este la fel de intensă.

Citește povestea ei aici!

Pentru persoanele care, timp de câteva ore, se bucură de ziua nunții lor sau pur și simplu de un prilej la care să strălucească prin ținute elegante, coafuri și machiaje impecabile,  munca, măiestria și ideile unei persoane ca Lăcri sunt foarte apreciate.  E un om comunicativ, e pasionată de meseria ei și îi plac provocările. De multe ori are de a face cu mirese nonconformiste, care abordează o vestimentație ieșită din comun, așa că e o încântare să le găsească o coafură potrivită.

Pentru cele indecise, Lăcri vine cu recomandarea sezonului, prin care nu dă greș niciodată: bucle cât mai naturale, cocuri lejere, împletituri la fel de lejere, un aspect al părului cât mai natural și mai puțin elaborat. Aceste coafuri se potrivesc perfect cu rochii vaporoase, de vară și poți îmbina frumos lejeritatea cu frumusețea. Se potrivesc oricui și sunt cele mai în vogă la ora actuală, ducând hair styling-ul într-o zonă mai relaxată și confortabilă.

Salon Passion oferă, pe lângă coafură, și servicii de machiaj profesionist,  realizate de Naomi Berințan, reușind astfel să garanteze armonizarea look-ului, dar și comoditatea, pentru clientele care îi calcă pragul.

SPUNE-TI PAREREA