Miercuri, 20 iunie 2018, la Munchen in Germania, in prezenta actionarului majoritar al Rombat, grupul Metair din Africa de Sud, s-a semnat acordul prin care Rombat a preluat 35% din actiunile companiei Prime Motors Industry SRL Bucuresti. Aceasta firma care este specializata in productia de baterii Li Ion si vehicule electrice, va fi un incubator de tehnologii de baterii noi pentru intreg grupul Metair. Acesta este unul din primii pasi pe care Rombat il face in dezvoltarea bateriilor pentru vehicule electrice si stocarea energiei, doua domenii foarte importante ale viitorului.

Prin aceasta nou parteneriat, Rombat isi consolideaza pozitia de lider pe piata romaneasca si subliniaza inca o data pozitia importanta pe care o are pe piata europeana de acumulatori.

In afara de noile investitii preconizate in dezvoltarea si productia bateriilor Lithium-Ion, Rombat continua imbunatatirea si dezvoltarea sistemelor de productie existente investind peste 3,92 milioane euro. Printre principalele investitii putem enumera noua linie de montaj cu o capacitate de productie de 4 baterii/min si modernizarea altor trei linii de productie existente.

Toate aceste investitii sunt completate de imbunatatirea permanenta a conditiilor de munca in vederea mentinerii unui mediu de lucru motivant si atragator, devenind una din companiile de referinta din judetul Bistrita Nasaud privind nivelul mediu salarial. Salariul mediu din cadrul companiei este cu 40% mai mare decat media pe judetul Bistrita Nasaud, pe primele 5 luni ale anului 2018.

Vineri, 22 iuie 2018, este declarata Ziua Rombat si este sarbatorita ca in fiecare an de catre toti angajatii companiei. Sarbatoarea este tinuta intr-un cadru special la baza de agrement „La Lac” Bistrita.

Multumim milioanelor de soferi care au ales bateriile ROMBAT, peste 2,2 milioane numai in 2017, partenerilor nostri si colegilor nostri. Impreuna scriem de peste 37 de ani, povestea ROMBAT – un brand mandru romanesc.

SPUNE-TI PAREREA