Au intrat în politică promițând că vor schimba lumea, că fac parte din noua clasă de politicieni, că sunt școliți sau că sunt oameni de afaceri care pot face diferența. Rezultatele lor nu sunt deloc pe măsura așteptărilor și și-au arătat limitele într-un timp foarte scurt. Mai mulți consilieri municipali nu au nicio realizare notabilă și merg la ședințe doar pentru a ridica mâna, pentru a apărea în poze și pentru a-și încasa indemnizația.

Deși au fost prezentați ca cei 11 salvatori ai Bistriței, consilierii PSD n-au venit cu nicio realizare personală și, în cel mai fericit caz, repetă papagalicește proiectele pe care le-a propus Ovidiu Crețu. Nu au discursuri în ședințe, nu se împotrivesc unor aberații propuse de executiv, nu vin cu idei. Și nici n-ar avea cum să se împotrivească, în condițiile în care partidul le-a dat joburi plătite binișor, din banii statului.

Cristina Georgia Flueraș nu prea fluieră prin ședințe, dar, în partid, nu fluieră deloc a pagubă. Pentru a ocupa un scaun în Consiliul Local și pentru a vota proiectele primarului Crețu, Cristina a primit un post de economist la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – ADI Apă Canal, post plătit destul de prost, ce-i drept, cu aproximativ 500 de euro pe lună. Cristina Flueraș activează ca economist și în mediul privat, de unde a încasat, de la mai multe firme, infima sumă de 2488 de lei, în 2007.

Vezi mai jos declarația de avere:

 

Citește și: Consilierii municipali care taie frunze la câini (1). Marile realizări ale lui Cristian Codărean

SPUNE-TI PAREREA