Pe Bogdan Stoica nu-l poți suspecta de prea multă inteligență. Omul are un blog, face poze prin țară și scrie articole plătite despre anumite orașe, pe care apoi lumea le distribuie. A fost și pe la Bistrița, când a lăudat orașul, câteva restaurante și o pseudojurnalistă care probabil i-a făcut lobby să ia și el niște bănuți pentru un articolaș pe blog.

Nimic ieșit din comun. La câți penibili sunt în lumea asta, unul în plus nu înseamnă mare lucru. Acum însă, același personaj vine cu o teorie halucinantă. După ce Charlie Hebdo a făcut o caricatură cu Simona Halep, Bogdan Stoica ne îndeamnă să boicotăm produsele franțuzești.

Ne dă și câteva exemple de produse și servicii pe care să nu le mai folosim: BRD, Peugeot, Orange, Danone, Careffour, Cora, etc. Vă dați seama cam cât IQ poate să aibă un om care ne cere să nu mai cumpărăm ciment Lafarge pentru a ne face casa, deși probabil e mai de calitate decât altele, pentru motivul că un ziar din Franța a făcut mișto de Simona Halep, care a adunat o avere de peste 20 de milioane de euro? Kafka, frate!

Domnul cu blogul, specializat în pupincurisme pe bani, pe lângă faptul că “sustrage energie electrică”, nu înțelege că libertatea de exprimare înseamnă să poți face mișto de orice, cu atât mai mult de un sportiv care a câștigat un trofeu. Da, satira se poate folosi la morți, la vii, la bolnavi, la credincioși, la atei. Sunt convins că și Iisus Hristos avea simțul umorului foarte dezvoltat, ca orice lider spiritual.

Bogdănel mai face praf poporul francez, civilizația de acolo. Bă băiatule, nu ți se pare cam ridicol să zici că în Bistrița, unul dintre cele mai pușcate orașe din Europa de Est e foarte frumos și în Franța e nasol? Ca să înțelegi, mai pe larg, poți citi și aici.

5 COMENTARII

  1. Sa-i pupe mana e prea putin! Cand nu esti bagat in seama, vi cu tot felul de articole de 2 lei sau te apuci de facut pupincureala la psd tot pentru 2 lei.
    Sti ce e cel mai demn de tupeu ordinar la voi care sunteti de partea puteri(chiar daca e vremelnica), ca exact ce faceti voi, îi acuzati pe alti ca fac

  2. E deplasat putin ce scrii Gusti.. sa faci orasul unul dintre cele mai puscate din Europa de Est, e prea mult. Fiecare oras are problemele lui, de exemplu daca dupa o ploaie zdravana la noi iese apa afara din canalizatii, lumea taie si spanzura in secunda doi. La Cluj la fiecare ploaie, pe 50% din strazi apa trece ca nivel de numarul de la masina, insa cetatenii stii ce spun? “Asa e la ploaie mare, nu prea ai ce face”. Nu zic ca asta nu e o problema destul de mare, ma iau de mentalitatea asta de bistritean. Aici e problema la noi. Daca doua trei bulevarde ar fi asfaltate, orasul s-ar ridica peste multe din tara, asa mic cum il considera unii. E urat sa desconsideri si sa iti jignesti in halul asta propriul oras. Si am observat ca majoritatea asta fac, ceea ce nu mi se pare ok. Si atunci automat cand vine un blogger sau cum a fost si Buzdugan, care ne-a laudat orasul, care au vazut si alte orase, intr un numar mai mare decat multi de pe aici, toti sar ca mustarul judecand recenziile lui si facandu-l din nou cu ou si otet. Hai sa gandim altfel, ca de ajungi prin alte orase ale scumpei noastre tari, ai da orice sa te poti intoarce la noi.

SPUNE-TI PAREREA