Zeci de autocare și microbuze au pornit în această dimineață din Bistrița-Năsăud spre București, unde va avea marele miting PSD împotriva “abuzurilor justiției”. La miting se anunță o participare masivă din toată țara și inițiatorii se așteaptă chiar la 500 000 de participanți. În Capitală s-au luat măsuri organizatorice fără precendent, mergând până la survolarea zonei de proteste cu un elicopter.

Mai mulți PSD-iști și simpatizanți PSD din toată țara și-au publicat poze în autocare ori au pozat pentru presă, exprimându-și entuziasmul de a lua parte la această manifestare de amploare.

În Bistrița-Năsăud, unde liderii, unii primari și alți membrii PSD sunt extrem de activi pe paginile de socializare și transmit presei comunicate și fotografii cu orice ocazie, au plecat la miting cu mare discreție. Nimeni nu și-a exhibat, deocamdată, entuziasmul de a lua parte la miting și nu a postat fotografii sau selfie-uri de pe traseu. De asemenea, niciunul dintre liderii vocali ai PSD BN nu și-a exprimat în spațiul public sau pe pagina de socializare vreo opinie sau luare de poziție în ceea ce privește motivația acestui miting.

2 COMENTARII

SPUNE-TI PAREREA