Sorin Cătălin Farcaş, un tânăr de 19 ani, stabilit în SUA împreună cu mama sa, a fost găsit împuşcat în cap în dimineaţa zilei de 28 mai, în jurul orei 3.00, în garajul casei sale din Dayton, Ohio.

Unul dintre prietenii săi a sunat la 911 anunţând că amicul lui a fost împuşcat în cap: „Dumnezeule, prietenul meu a fost împuşcat în cap. Sunt foarte speriat!”, le-a spus la telefon băiatul operatorilor de la 911.

„Prietenul tău nu mai poate fi ajutat?”, a întrebat dispecerul.
„A murit! L-au împuşcat în cap!”, a venit imediat răspunsul.

Sergentul Brad Reaman, de la Poliţia din Huber Heights, a declarat, pentru daytondailynews.com, că Sorin şi prietenul lui se aflau în garaj în momentul în care un bărbat s-a apropiat. Farcaş a fost executat, apoi atacatorul s-a urcat într-o maşină şi a fugit.

Până la această oră, suspectul nu a fost încă identificat.

Sorin Farcaş studia la Colegiul Sinclair, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

Tată băiatului, Sorin H. Farcaș, locuiește în Bistrița și este terapeut în domeniul biorezonanței. Acesta a plecat în Ohio după vestea tragică, anunțând pe pagina sa de facebook moartea fiului său.
„Un om fără Dumnezeu mi-a luat lumina vieții … și ma dus în bezna întunericului, mi-a împușcat copilul. De aceea va rog pe aceasta cale … toți prieteni mei US Army, RO Army sau oricine care aveți contacte in Ohio scrieți-mi în privat. Am nevoie de informații, criminalul este în libertate. Trebuie informații pentru politie. Vă multumesc … sunt în Ohio pentru 7 zile …”, a scris el.

SPUNE-TI PAREREA