Căsuța EMA organizează o superpetrecere pentru copii der 1 Iunie cu muzică, dans, jocuri și spectacol cu Trupa Piticot. Programul se desfășoară între orele 11.00 și 14.00.

„Sărbătorim împreună Ziua Copiilor la Căsuța EMA cu muzică, dans, baloane, jocuri de toate felurile, Trupa Piticot, desene pe foi și pe asfalt, și cele mai îndrăgite mascote.
Vom merge și la Corabia Piraților și ne vom super distra în curtea de la Căsuța EMA, să marcăm cum se cuvine cea mai specială zi pentru copii.
Accesul la Corabia Piraților se face de la 11.00, pe ture tot la 30 de minute. Accesul acolo este 10 lei de copil iar cei care și-ai sărbătorit ziua de naștere la Căsuța EMA au acces gratuit!
Pictura pe față este 5 lei pentru fiecare operă!
Accesul la toate celelalte activități din curtea Căsuței EMA este GRATUIT!
Sponsorii Romfulda, By Laura și Puiul de Craiesti au pregătit surprize, 4D Art ne face poze frumoase și Casa EMA are Limonada Senzație în arsenal.
Ne vedem la super distracție cu toți copiii vineri, 1 iunie, între orele 11.00 și 14.00!“, au anunțat organizatorii.

Alătură-te evenimentului pe facebook.

Cu această ocazie, copii au parte de o ofertă specială la lecțiile de înot:

„În iunie sărbătorim Ziua Copilului în stil propriu: o perioadă de 3 zile de reducere la abonamentele pentru lecţiile de înot. Deci, între 1 şi 3 iunie inclusiv abonamentul pentru lecţii de înot va avea preţul de 179 de lei, cu 10 şedinţe valabile 60 de zile.
Profesorii de la Şcoala de Înot Casa EMA, adică Anca, Olimpia, Florin, Alex, Cristi, Alin, Daniel, Horea sunt pregătiţi, copiii sunt dornici, preţul e super bun şi promoţia durează 3 zile. Cum altfel poate să înceapă mai bine prima lună de vară?
P.S.: abonamentul se poate achiziţiona şi online, AICI!

SPUNE-TI PAREREA