A doua ediție a Sărbătorii Narciselor va avea loc pe Valea Vinului, la Rodna, în perioada 26-27 mai.

„Narcisele, minunile din iarbă, pot fi admirate în Poiana Narciselor, pe un traseu foarte accesibil, din Valea Vinului. După o drumeție de munte, nimic nu merge mai bine decât o băutură rece, cu grătare sau mâncare tradițională. A doua ediție a Sărbătorii Narciselor e de neratat!”, transmite primarul Valentin Grapini.

Sâmbătă, 26 mai, cei care se încumetă la o drumeție în Poiana cu Narcise vor fi răsplătiți din plin cu priveliștea splendidă din zonă, după care se pot relaxa în voie cu muzică bună: FOLKomedy cu Sorin Borzoș și Vasile Bancea, Punkarta și The Boulevard, DJ Alex K.

Duminică, 27 mai, spectacolul folcloric va fi asigurat de Ansamblul Măgureanu, Ansamblul Codrișorul Bistrița, Adi Măgherușan și formația, Lenuța Filipoi, Alexandra Buburuzan, Elena Hazbeiu, Sabina Olar, Ansamblul Cetatea Rodna, Teatrul Nescris Dor Someșan al Căminului Cultural Rodna iar seara se va încheia cu un recital Mirela Petruș.

Sărbătoarea Narciselor este organizată de Primăria Rodna pentru a pune în evidență acest obiectiv turistic natural din Munții Rodnei, Poiana cu Narcise.

SPUNE-TI PAREREA