Una dintre cele mai sparte străzi din municipiul Bistrița va intra, în sfârșit, în reabilitare. Lucrările la modernizarea străzii Colibiței încep în zilele următoare și vor dura aproximativ un an de zile.

Primăria Bistrița i-a înștiințat pe șoferi că accesul pe strada Colibiței va fi restricționat, până în iunie 2019. ”Vă anunțăm că în perioada 15.05.2018 – 01.06.2019, accesul autovehiculelor în această locație va fi restricționat, întrucât în zonă se vor desfășura lucrări în cadrul obiectivului ”Creare acces auto între strada Arțarilor și strada Colibiței, inclusiv modernizarea străzii Colibiței” anunță Primăria Bistrița.

În prezent, în blocurile din zonă locuiesct peste 150 de posesori de autoturisme, parcările de pe strada Colibiței fiind arhipline. În următoarea perioadă, șoferii vor fi nevoiți să găsească alte locuri unde să-și parcheze mașinile, lucru destul de dificil, pentru că nu prea există locuri de parcare libere în zona Lama – Andrei Mureșanu. Rămâne de văzut dacă strada va fi închisă complet sau doar pe porțiuni.

De asemenea, Primăria Bistrița va asfalta și breteaua de pâmânt care face legătura dintre strada Colibiței și Arțarilor, pe lângă calea ferată. Lucrările vor fi executate de LDP Bistrița-Năsăud, pentru suma de 2.4 milioane de lei. Vor fi modernizate și trecerile de cale ferată.

 

 

SPUNE-TI PAREREA