În timp ce muritorii de rând îi aduceau ode lui Coșbuc, la Bistrița, cel mai influent deputat din istoria județului Bistrița-Năsăud avea treburi importante, la București. Robert Sghiartău (da, ați ghicit, despre el e vorba) a petrecut ziua de 9 Mai la Cotroceni, cu marii politicieni ai țării.

Auzind că merge Robert Sighiartău la Cotroceni, președintele României, Klaus Iohannis, și-a eliberat tot programul pentru a face o poză cu deputatul care poate ajunge pe viitor președinte al României și Iohannis știe că nu strică să te pui bine cu un viitor șef de stat.

La avere, cei doi se potrivesc destul de bine, mai ales că amândoi și-au făcut banii în mod cinstit, din meditații, respectiv, din mașini.

De precizat că și cele două doamne, Iohannis și Sighiartău, au fost la înălțime, cu ținute alese perfect pentru eveniment, nu ca tănticile de Dăncilă sau Firea.

Oamenii (cum altfel?) l-au lăudat pe Robert Sighiartău, pe care doar cei fără viziune nu îl văd „vitorul” președinte al României. Au fost și unii răutăcioși, care au făcut mișto de el la comentarii, dar știm noi că erau pesediști. Ideea e că poza cu Iohannis și Sighiartău ne arată clar că România are prezent și, cu siguranță, va avea viitor.

 

 

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA