O mutare „de senzație” se pregătește în Spitalul Județean din Bistrița. Ciprian Lucan, fiul „celebrului” medic chirurg Mihai Lucan ar putea ajunge șeful Secției de Urologie. Informația a fost dezvăluită de deputatul USR, Emanuel Ungureanu, la postul de televiziune NCN Cluj, conform ziardecluj.ro.

Acest lucru ar fi posibil după ce a fost scos la concurs postul de urolog al doctorului Dan Ștefănescu, care se va pensiona. De altfel, directorul Spitalului Județean, Gabriel Lazany, a confirmat pentru stiridebistrita.ro, că postul a fost scos la concurs. De asemenea, Lazany spune că Ciprian Lucan și-a depus dosarul pentru concurs.

Ciprian Lucan are probleme cu legea, fiind cercetat penal în dosarul tatălui său. Acesta a vrut, anul trecut să ocupe un post de urolog la Suceava, dar nu s-a mai prezentat la concurs. Gurile rele spun că tatăl lui Ciprian, Mihai Lucan este apropiat de fostul șef al Spitalului Județean din Bistrița, Mircea Gelu Buta, care se pare că nu și-ar fi pierdut complet influența, deși nu mai e director.

Ironia sorții face ca Ciprian Lucan, cercetat penal, să îl înlocuiască (dacă va obține postul) pe Dan Ștefănescu, un alt medic ce a fost certat cu legea, după ce a fost prins în flagrant că lua mită de la un pacient. Ștefănescu a fost scos de sub urmărire penală, în 2011, și a scăpat doar cu o amendă administrativă de 1000 de lei.

 

1 COMENTARIU

  1. Pentru cine nu stie inca, la Bistrita vin „Elefantii sa Moara”… sa Doarma pe bani multi, ca la pensie sa le fie bine bine sa nu ii afecteze cumva „unflatia”. „Stie unii” cum se joaca „horile” pe meleaguri bistritene!

SPUNE-TI PAREREA