În jur de 30 de familii din Bistrița sunt exasperate de starea drumului pe care locuiesc, drum care nu este nici măcar pietruit. Un locuitor de pe stada Valea Scurtă, stradă afaltă în zona Pădurii Schullervald, spune că au existat promisiuni din partea administrației locale că se va pietrui acest drum, dar, până în prezent, nu s-a rezolvat nimic.

„Domnule Primar Ovidiu Crețu, nu aveți absolut nicio treabă cu cetățenii Bistriței și doleanțele acestora. De doi ani plătim taxe și impozite pentru intravilan, dar nu sunteți în stare să aduceți pe acest drum o basculă de piatră. Săptămâna trecută am scos mașina din service, înlocuit rulmenți de sarcină. Am să mă prezint la primărie cu factura pentru decontare”, a transmis Darius Alin pe pagina lui de facebook.

4 COMENTARII

 1. …cand s-a mutat acolo era asfalt? ..cand a construit/cumparat casa sau cand s-a dus in zona nu a vazut ca nu este asfalt ..
  Ne-am invatat sa ne plangem mult si degeaba

  • Tu ori nu știi sa citești sau ai comentat doar sa te afli în treaba. Ți se pare ca în articol a cerut cineva asfalt? Doar pietruirea unui drum care arata ca după război. Dar mna trebuia sa îți dai și tu cu părerea.

  • Andrei, esti psd-ist ?ti se pare ca am zis de asfalt?sau tu chiar nu vezi bine? In 2010 s-a ridicat casa.
   Sunt 8 ani de cand locuiesc aici si nu sunt in stare sa aduca macar piatra
   Cumparati teren si platesti dupa el impozit pe intravilan si ai sa vezi despre ce vorbesc
   Tot comentezi sa te afli in treaba, ca tot romanul si cam atat

 2. Stai linistit …eu platesc intravilan din 2014 ….si strada se numeste George Bibescu ..daca strada din poza este a ta …eu as fi multumit ca strada mea sa arate si ea la fel ..a ta este bibelou pe langa ce am eu….uite ai putea face o vizita sa te lamuresti ….Unirea …strazile cu nume de aviatori ….4 la numar ….intravilan din 2014

SPUNE-TI PAREREA