Situație disperată pentru o familie din Bistrița, de pe strada Dogarilor. Familia Rusu a ajuns în pragul disperării, după ce autoritățile nu îi pot ajuta.

Necazule au început anul trecut, în luna iunie. „Atunci, am avut parte de un eveniment nefericit din viața noastră, a refulat canalizarea din stradă în casă, de o jumătate de metru. Au intervenit cei de la Aquabis cu vidanja, pompierii și mulți prieteni care ne-au ajutat să scoatem rahatul din casă, întru-un cuvânt: dezastru”, povestește Roxana Rusu, într-o adresă trimisă redacției ObservatorBN.

„Noi suntem o familie compusă din patru membri dintre care 2 copii (unul la vremea respectivă avea 9 luni și celălat 9 ani). Am avut asigurare pe casă, ne-am făcut în casă pe banii noștri, am schimbat tot aproape din casă, mobila, parchet, paturi etc. De atunci, aproape lunar vin cei dela Aquabis să vidajeze canalul. Dacă vine o ploaie, cum a fost cea de ieri, din nou mi se poate întâmpla același lucru. Cei de la Aqua bis dau din umeri că nu pot face nimic și Primaria la fel… Efectiv nu știu ce sa mai fac suntem disperați că nu se face nimic in aceasta privința”, spun, disperați, cei din familia Rusu.

Oamenii au cerut ajutorul presei, sperând că, dacă acest caz va fi făcut public, problema s-ar putea rezolva. „Vă rog din suflet, poate cu ajutorul ziarului dumneavoastră se poate face minim posibil să se ia atitudine, că noi oamenii de rând nu putem face nimic. În strada trebuie spart și reabilitat… această stradă nu a fost reabilită în veci. Vă dati seama ce este în canalul respectiv. Nimeni, nimic, așa ceva nu se mai poate! Eu nu pot pleca de acasă, că trebuie sa stau cu frica în sân că oricând îmi poate intra rahatul din nou în casă”, spune, disperată, femeia.

SPUNE-TI PAREREA