Un conflict a izbucnit în această după-amiază, între doi tineri, pe strada Tănase Tudoran din Bistrița. În urma unui apel la 112, la fața locului au intervenit echipajele de salvare și poliția.

Din primele date, rezultă că unul dintre tineri, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiat în zona inimii. Acesta a fost resuscitat și transportat la spital. Celălalt bărbat, de 29 de ani, a suferit și el câteva contuzii, dar a fost reținut pentru audieri.

“Bărbatul de 32 de ani implicat în altercația de pe strada Tănase Tudoran din Bistrița prezintă un traumatism toracic cu plăgi înjunghiate anterior. A fost stabilizat de echipajul TIM sosit la fața locului și transportat la tomograf, iar apoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Starea de sănătate a pacientului este critică, dar stabilă”, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița, într-un comunicat.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat apoi la o clinică din Târgu Mureș, întrucât starea lui era critică și se impunea o intervenție chirurgicală.

SPUNE-TI PAREREA