Daca esti pasionat de Enduro si nu ratezi nicio competitie de acest gen, probabil ca stii ca performanta poate fi atinsa doar daca ai si o bicicleta care sa-ti asculte pretentiile sportive. Piata de biciclete pentru cursele off-road este destul de ofertanta. Unul dintre cele mai bine cotate branduri este SUNN. De-a lungul timpului, profesionistii care au ales biciclete SUNN au reusit sa faca o figura foarte buna in competitiile de Enduro, clasandu-se de cele mai multe ori in topul clasamentului. Theo Galy si Kevin Miquel sunt cei mai noi membri ai echipei SUNN.

Poate te intrebi de ce sunt bicicletele SUNN atat de bine cotate pe sfera de Enduro. In primul rand, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. De aceea, au o stabilitate foarte buna si sustin coborarea pe pantele abrupte. In fapt, acesta este unul dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie trebuie sa le bifeze bicicletele pentru Enduro. Vorbim despre o disciplina care se desfasoara in zone accidentate, unde majoritatea portiunilor de teren te obliga sa cobori. De aceea, ai nevoie de o bicicleta pe care sa o poti manevra usor, mai ales ca nu exista un timp dedicat acomodarii cu traseul.

Desigur, cursele de Enduro nu presupun doar zone in care esti nevoit sa cobori. Bicicletele SUNN sunt realizate din materiale de calitate, de obicei carbon, fiind foarte usoare. De aceea, au nevoie de mai putina manevrare pentru a fi ghidate atunci cand obosesti, fiind un avantaj evident pentru zilele lungi, pe care le petreci pedaland.

Cu alte cuvinte, bicicletele pentru Enduro sunt o combinatie armonioasa intre modelele pentru downhill si cele pentru trail. Din acest motiv gama de biciclete SUNN este atat de bine cotata pe acest segment. Aceasta reuseste sa ofere sportivilor o experienta pe doua roti completa.

Desigur, dat fiind ca Enduro este un sport care iti rezerva intotdeauna foarte multe surprize, trebuie sa fii atent la drum si sa fii pregatit pentru orice obstacol pe care il vei intalni in cale.

In momentul de fata, Veloteca este singurul magazin care comercializeaza biciclete SUNN. Gama de produse este foarte variata, astfel incat iti va fi foarte usor sa gasesti un model care sa ti se potriveasca perfect. In plus, vei fi consiliat de specialisti in acest domeniu si vei primi cele mai bune sfaturi.

Bicicletele SUNN sunt promotoare ale performantei si reusesc sa uimeasca de fiecare data când isi fac aparitia pe pista. Cele mai surprinzatoare modele ale anului sunt Shamann Finest 2018, Sunn Kern LT Finest 2018 si Sunn Prim S1 2018. Materialul din care sunt construite aceste biciclete este carbonul, iar designul foarte elegant depaseste orice asteptare vizuala. Vei gasi mai multe informatii despre acestea pe site-ul oficial Veloteca. Desigur, acolo vei avea acces la intreg catalogul de biciclete SUNN.

 

SPUNE-TI PAREREA