Chipuri fericite, zile imperfecte, presărate cu succes și umor, informații de colecție, evenimente, realizări profesionale…

Echipa Bună ziua, Bistrița! vă salută!!!

În peisajul cotidian, noi vă surprindem cu stări bune, conversații cu oameni frumoși si informații din forfota locului. Conectăm locuri, oameni, evenimente, stări și dialoguri. Locul în care toată lumea își dă bună ziua și începe conversația cu orașul, cu locul în care trăiește.
Un loc de unde să extragi informațiile de care ai nevoie în diverse situații cotidiene și de unde pleci cu o stare de bine.

Accesează revista online!

Accesează revista în format pdf!

Facebook: Buna ziua Bistrita

„Conștientă fiind că domeniul publicității e extrem de dinamic și creativitatea e unul dintre punctele forte ale echipei Prompt Communication, la întoarcerea mea din concediul de maternitate, echipa a reușit să mă surprindă cu un nou proiect inedit – Bună ziua, Bistrița! A fost o surpriză extrem de plăcută pentru mine, cu atât mai mult cu cât primul meu contact cu revista a fost în calitate de cititor. Într-o zi de decembrie am zărit-o într-o cafenea din Bistrița. M-am regăsit în energia și starea pe care o emana revista și astfel mi-a fost ușor să transmit viziunea Bună ziua Bistrița celor cu care am interacționat. Chiar dacă e un proiect nou în comunitatea bistrițeană, echipa noastră a creat toate premisele pentru ca revista să fie remarcată de toți locuitorii orașului. E suficient să deschizi revista sau să accesezi prima pagină a website-ului și te cucerește. Indiferent care sunt hobby-urile sau domeniile tale de interes, e imposibil să nu găsești cel puțin un articol care să te captiveze. Acesta e farmecul unui concept atât de divers. După 2 ani în care am trăit complet în universul copilăriei invadat de zâmbete, optimism și energie pozitivă, am avut norocul de a mă reîntoarce la muncă într-o atmosferă care conectează toate veștile bune ale orașului și aduce în prim plan poveștile frumoase ale comunității. Toată munca din spatele acestui proiect e răsplătită prin aprecierile și reacțiile surprinzătoare ale clienților și cititorilor noștri. Nu e ușor să te poziționezi în lumea media, dar avem încredere că în timp vom face parte din topul preferințelor cititorilor datorită atuurilor pe care Bună ziua, Bistrița! le deține – calitatea tipăriturii, tematicile, subiectele prezentate și stilul editorial abordat.“ (Alexandra Mikle, PR Campaign Coordinator)

„Mă bucur să fac parte din echipa Bună ziua, Bistrița! Sunt primul om din echipă care oferă salutul cald și sincer, proaspăt venit de la tipar. Îl împart fericită zi de zi, întâlnindu-mă direct cu oameni care trăiesc în Bistrița și în județul nostru. Satisfacția mea este hrănită de feedback-urile pozitive şi de încurajările pe care le primim. Îmi doresc ca pe viitor să aducem cât mai multe zâmbete şi veşti bune pentru oraşul nostru.“ (Florina Negru, Client Services Director)

„Proiectul Bună ziua, Bistrița! mi-a oferit oportunitatea de a privi orașul în care locuim din alte perspective. Este asemenea unei cutiuțe valoroase, din care surprizele nu contenesc să iasă. Diversitatea de ‘surprize’ din care mai am încă multe de descoperit e reprezentată de tipologii diferite de oameni, de varietatea de domenii în care profesează și excelează, de pasiunile lor care nasc lucruri extraordinare. Apreciez modul deosebit în care își educă copiii, respect activitățile de voluntariat care sprijină comunitatea și multe alte particularități care definesc oamenii orașului și ceea ce ei lasă în urmă. Bună ziua, Bistrița!, practic salutul simplu pe care îl transmitem în fiecare zi celor cu care interacționăm, este proiectul care m-a învățat să simt orașul prin ceea ce oamenii transmit, să îi descopăr esența. Mi-a stârnit curiozitatea de a cunoaște oamenii locului, pasiunile lor, afacerile pe care le conduc, traseul pe care l-au urmat pentru a atinge succesul de astăzi. Orașul nostru nu e chiar așa de mic, există diversitate, suntem o comunitate valoroasă pentru România. Pulsul și forfota orașului le simți doar în mijlocul oamenilor, surprinzând ceea ce au ei mai bun de oferit, indiferent de statut. Entuziasmul oamenilor care se bucură că orașul are o oglindă a veștilor bune ne-a confirmat că Bistrița are nevoie de paginile revistei noastre, doza de prospețime în agitația pe care o trăim zilnic“. (Crina Precub, PR Responsible)

„Revista Bună ziua, Bistrița! este declarația mea de dragoste pentru orașul în care trăiesc. În călătoriile mele, am descoperit locuri frumoase care m-au fascinat în diverse feluri. Am cochetat cu gândul, ca mulți dintre noi, de a renunța la Bistrița. Sunt motive nenumărate la o primă analiză să găsești neatractivă viața în acest oraș, dar și o sumedenie de motive pro care să te țină locului. Oamenii definesc atmosfera și cultura unui loc. Cunosc tineri talentați care au luat viața în piept aici. Sunt oameni care își permit oricând să se mute în altă parte. Admir fidelitatea oamenilor care își construiesc fiecare zi a lor în această citadelă cu accente medievale, contemplată de frumusețea dealurilor și pădurilor care o înconjoară. Bistrița are oameni talentați, harnici, creativi și puternici. Știu că o să îmi spuneți că sunt atâtea aspecte legate de viața și organizarea comunității urbane care trebuie rezolvate, că viața la Bistrița e plictisitoare și cu o tolbă de limite. Eu văd frumusețea ei pierdută, regăsită și reașezată în povestea acestui oraș. Bistrița! Are farmec și o simfonie unică. Revista Bună ziua, Bistrița! aduce de la finele anului 2017 vești bune, scoate la lumină comori și oameni talentați dintr-un oraș care în timp sper să își dobândească titulatura “Oraș de Colecție din Transilvania.” (Gabriela Montoiu, General Manager Prompt Communication, Fondator revista Bună ziua, Bistrița!)

Cum ne salută orașul? Câteva recenzii primite de la cititorii revistei noastre:

Cel mai frumos mod de a vă transpune ideile, gândurile și toată concentrația voastră asupra orașului nostru…Asta înseamnă „BUNĂ ZIUA, BISTRIȚA”!
O revistă pe sufletul nostru !
Mulțumesc pentru că existați și ne oferiți posibilitatea de a ajunge la oameni și pe această cale.
Mulțumesc! Citind primul număr al revistei voastre, am descoperit o parte frumoasăa orașului Bistrița – oameni valoroși, locații interesante. Aștept cu nerăbdare următorul număr!

SPUNE-TI PAREREA