Poliția bistrițeană va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști.

Aproximativ 600 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 – 9 aprilie,  peste 140 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 75 de patrule de siguranţă publică, dintre care 12 pedestre şi 63 auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

În perioada menţionată, sunt preconizate organizarea unor manifestări religioase, cultural – artistice și sportive în toate localitățile din județ cu participarea unui număr mai mare de persoane.

Pe principalele drumuri naționale și județene vor fi prezenți, zilnic, 25 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi aparate radar, în întregul județ.

 

SPUNE-TI PAREREA