CSM Bistrița s-a impus pe teren propriu, în fața echipei Danubius Galați. Bistrițencele s-au chinuit aproape tot meciul, dar s-au desprins pe final și au câștigat la șase goluri, scor 24-18.

Prima repriză a fost una atipică pentru fetele lui Pașca. După 10 minute de joc, bistrițencele n-au reușit să înscrie nici măcar o dată, noua tabelă din Sala Polivalentă arătând 0-3. CSM Bistrița s-a urnit greu și a echilibrat până la jumătatea partidei, scorul la pauză fiind 11-11.

Partea secundă a început la fel ca prima, cu jocul Bistriței suferind serios la construcție și cu gălățencele convinse că pot pleca neînvinse. Doar portărițele CSM-ului au fost în zi mare, atât Măzăreanu cât și Țăgean având intervenții fabuloase. Cele două formații au mers cap la cap, dar meciul s-a decis în ultimele 10 minute, când Silvia Szabo a marcat de 6 ori, goluri spectaculoase, din aruncări de la distanță. Chirilă și Pristaviță au înscris și ele pe final și CSM Bistrița s-a impus cu 24-18.

CSM Bistrița a obținut o victorie categorică, ca scor, dar s-a chinuit mult, diferența fiind făcută de jucătoarele mai valoroase din echipa lui Pașca, dar și de deciziile antrenorului bistrițean, care a gestionat perfect momentele importante.

Pentru Bistrița au marcat: Szabo (8), Chirilă (6), Pristaviță (5), Rațiu (3), Paraschiv (1), Orșivschi (1)

 

 

SPUNE-TI PAREREA