Copiii Școlii Generale din satul Mița (Colibița) vor primi sâmbătă, 7 aprilie, ora 1..00, chiar în ajunul Paștelui, câte o bicicletă, în cadrul evenimentului „Două roți. Vrednic de comunitatea mea – ediția a II-a“

„Două roți. Vrednic de comunitatea mea – ediția II“ este un proiect al Asociației OM – Orașul Mariei, susținut de donatori din Austria.
Anul acesta este organizat în parteneriat cu Școala Generală Bistrița Bârgăului.

„Este un eveniment cu caracter um nitar, organizat pe două paliere: donație de biciclete și o zi de implicare activă în viața comunității, atât a noastră cât și a beneficiarilor“, au explicat organizatorii.

Răspunsul comunității din Mița va fi participarea la activitatea de proiectare și plantare a unei grădini de flori în curtea școlii, așa că toți cei care vor să se alăture acțiunii sunt îndemnați să aducă și răsaduri de flori.

„Haideți să le fim alături, să-i ajutăm să demonstreze că se poate, că o comunitate frumoasă este o comunitate vrednică, de oameni vrednici.
24 de copii vor avea de Paște biciclete noi. Biciclete OM.
Vino cu noi să le oferim împreună!
24 de copii cu biciclete noi vor planta sâmbătă 24 de mesteceni.
Vino cu noi să-i ajutăm!
Sâmbătă, ora 11 fix, Școala Colibița (Mița).
Aduceți cu voi și răsaduri de flori, vom face împreună rondouri vesele!“, au transmis organizatorii pe pagina de facebook a avenimentului.

SPUNE-TI PAREREA