“Consiliul Director al Fundației Inocenți Bistrița aduce la cunoștința partenerilor, susținătorilor și prietenilor că, începând cu data de 2 aprilie 2018, domnul Marin Mic, căruia îi suntem recu-noscători pentru toată munca sa, nu mai este directorul organizației locale. Încă din anul 2005, domnul Mic a jucat un rol important în transformarea Fundației Inocenți Bistrița într-un furnizor comunitar de servicii sociale și de sănătate pentru copiii cu handicap, abandonați sau aflați în situații de risc”, anunță Fundația Inocenți într-un comunicat de presă. .
Președintele Fundației Inocenți și fondatorul acesteia, Mike Carroll, a anunțat că filiala din Bis-trița va fi condusă în continuare de către directorul Laura Filipoi, care lucrează în organizație încă din anul 1998, și de către managerul Andrada Miron, MSW, parte din echipa Inocenți din 2009.
“Avem o echipă de management puternică ce va continua munca aceasta atât de importantă. Cu toții îi dorim lui Marin mult succes în noile lui proiecte”, a declarat domnul Mike Carroll.
Fundația Inocenți este o organizație non-profit, a cărei misiune constă în sprijinirea copiilor și familiilor care se află în dificultate. Viziunea noastră este aceea de a ne asigura că toți copiii cu nevoi speciale, bolnavi sau dezavantajați din punct de vedere socio-economic primesc sprijinul de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim. Romanian Children’s Relief a fost fondată în 1990, iar Fundația Inocenți a luat ființă în anul 1998 în București și județul Bistrița. În ultimii 25 de ani, Romanian Children’s Relief și Inocenți au investit peste 4 milioane de dolari în programe care deservesc mii de copii și familii din județul Bistrița și din întreaga țară. Cu 30 de angajați și sute de voluntari care lucrează zilnic în spitale, centre de plasament, centre rezidențiale, personalul Inocenți îmbunătățește viața copiilor abandonați și expuși unor riscuri, indiferent de natura lor.

SPUNE-TI PAREREA