O procesiune de Florii, condusă de Mitropolitul Andrei Andreicuț va avea loc și anul acesta la Bistrița, sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 17.00.traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ța Petru Rares, P-ța Unirii – Protopopiatul Ortodox, unde la biserica de la ”Corona”, se va oficia la orele 18 slujba Vecerniei.

„Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, va avea loc a patra ediție a Procesiunii de Florii, în sâmbăta de Florii, 31.03.2018 începând cu orele 17, la biserica cu hramul ”Sfinții Trei Ierarhi ” de pe strada A. Odobescu, unde Înaltpreasfințitul va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.
Procesiunea religioasă se va desfășura pe următorul
Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Pătimirile și Învierea Sa din morți.
Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini.
Vă așteptăm cu mult drag la această manifestare religioasă“, a transmis Protopopiatul Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA