Asociația Tășuleasa Social va desfășura sâmbătă, 31 martie, o amplă acțiune de împădurire la Tritenii de Sus, județul Cluj. La acțiune s-au înscris 700 de voluntari pentru care Tășuleasa asigură transport din Cluj-Napoca și Bistrița,o masă caldă, un ceai cald, ceva dulce, apă, sape, mănuși și puieți.

Programul este următorul:

Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 7:30 din fața Palatului de Justiție Bistrița
Plecare din Cluj: sâmbătă dimineața la ora 9:00 din parcarea Sălii de Sport Horia Demian
Început de plantare: ora 10:00
Masa de prânz: ora 13:00
Întoarcere la Cluj respectiv Bistrița: ora 15:30

Locurile în autocare vor fi disponibile în funcție de numărul de înscriși pe listă, deci voluntarii trebuie să specifice cu atenție orașul din care vor lua transportul asigurat de Tășuleasa Social. Persoanele care s-au înscris anul trecut și nu s-au prezentat, nu vor avea dreptul la participare la această împădurire. Cei care se vor înscrie și nu se vor prezenta, nu vor avea dreptul la următoare împădurire. Tășuleasa Social ia aceste măsuri pentru că suportă cheltuieli care sunt irecuperabile, costurile fiecărui voluntar înscris fiind acoperite de asociație indiferent de prezența acestuia la plantare.

Printre voluntari se numără și Principele Nicolae al României.

„Este o mare bucurie și suntem onorați să-l avem printre noi sâmbătă, la împădurirea de la Tritenii de Sus pe nepotul Majestății Sale Regele Mihai, Nicolae de Roumanie împreună cu Alina Binder, soția acestuia.
Prima dată ne-am întâlnit la o acțiune Tășuleasa denumită „Verde 003”, unde Nicolae de Roumanie a participat alături de noi la o ecologizare. Anul acesta sărbătorim 10 ani de prietenie și voluntariat împreună și ne bucurăm că vom avea ocazia să plantăm câțiva copăcei la Tritenii de Sus“, a transmis Tășuleasa Social.

SPUNE-TI PAREREA