Pentru că nu degeaba se zice că modul în care te prezinți e cartea ta de vizită, fă-ți cartea de vizită ieșită din tipar! Sau simplă! Sau classy! Și, mai ales, la prețuri potrivite.

EMA Grafix are promoție la cărți de vizită, cu prețuri de la 0,15 lei bucata. Oferta completă o găsești aici!

EMA Grafix, cea mai nouă agenție din oraș, ajută business-urile să fie creative, începând de la lucrurile elementare și îți propune design-uri îndrăznețe pentru cărțile de vizită. Designul cărților de vizită e gratis, bonus, din partea EMA Grafix. Grăbește-te, durata promoției e limitată! Mai multe detalii la telefon 0770-836.547 sau pe emal contact@emagrafix.ro.

Ema Grafix îți oferă toate serviciile publicitare. EMA GRAFIX este o agenție de creație și producție publicitară, care vrea să facă chestiile altfel, ieșite din tipar și care ajută business-ul tău să crească fain.

EMA Grafix este o agenție axată atât pe producție cât și pe creație. În lista de produse și servicii se găsesc toate tipurile de printuri de mici și mari dimensiuni, materiale promoționale (agende, cataloage, etc) dar și grafică. Și cum nicio afacere nu funcționează fără promovare online, EMA Grafix îți face și brandingul și strategia Social Media, pe toate canelele, de la site până la promovare de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA