Scriitorul Stelian Tănase, aflat într-un turneu de promovare a volumelor sale „Dinastia“ și „Nocturnă cu vampir opus 1“, își va prezenta cele două volume la Librăria Aletheia, Casa Cărții „Nicolae Steinhardt“. Evenimentul va avea loc marți, 27 martie, de la ora 16.00.
Stelian Tănase este scriitor, eseist, istoric, politolog, publicist, scenarist, regizor, realizator de televiziune și analist politic român. Stelian Tănase este Președintele Societății Române de Radio și Televiziune.

„Dacă ne lasă iarna grea – si eu cred ca de data asta ne lasa în pace- incepind de duminica se împrimăvărează – marți 26 , la ora 16,00 voi fi la Bistrița cu Virgil Rațiu, Oliv Mircea și Tiberiu Podani, la Casa „N.Steinhardt” să prezentăm volumele „Dinastia” și „Nocturna cu vampir opus 1″
La începutul lunii mai, undeva spre sfirșitul secolului XlX Jonathan Harker, avocat londonez, părăsește Munchenul, ajunge la Viena și Budapesta…Traversează Transilvania și poposește în orașul Bistrița unde îl aștepta o trăsură menită să-l conducă la castelul contelui, scos la vînzare.

Voi fi marți la Bistrița, ca personajul lui Bram Stoker din „Dracula” roman apărut la 26 mai 1897“, a scris Stelian Tănase pe blogul său.

„De acum am trecut de jumătatea turneului de promovare. Am început la București la Tirgul de carte Gaudeamus, apoi la Librarium si Anticariatul UNU. Am continuat cu Pitesti, Tîrgoviște, Oradea, Constanța, Tulcea, Slatina. Urmează 12-13 aprilie Cluj-Napoca și Alba-Iulia, iar București 16 aprilie la librăria Luceafărul. Apoi trei destinații încă nestabilite, suntem în discuții telefonice. Sunați/scrieti cu încredere editurii sau pe blog. Ne gîndim la Brașov, Ploiesti, Rm Vâlcea, Craiova…Turneul se încheie pe 10-11 mai cu Iași și Suceava“, a adăugat el.

SPUNE-TI PAREREA