Un accident rutier a avut loc în localitatea Reteag, pe DN17. Două autoturisme au colizionat și, în urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat și a ajuns în gardul unei case.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor, iar pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru a securiza zona.

Victimele au fost preluate de echipaje de la SAJ. Trei persoane au ajuns la spital ( 2 adulţi si un minor) cu leziuni si traumatisme care aparent nu le pun viața în pericol.

“Pe DN17, în localitatea Reteag, pe direcția de mers spre Bistrița, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Mănășturel, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers spre stânga, a fost colizionat, din spate, de un auto care era angajat într-o depășire neregulamentară și care era condus de o femeie, de 41 de ani, din Cuzdrioara. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatoarei auto și a doi pasageri. Ambii cond auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultate negative. Un sens al DN 17 a fisy blocat pentru 30 de minute”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

SPUNE-TI PAREREA