Cum ar fi să mergi la agenție și să îți ofere totul, de la concept, până la slogan și materiale promoționale, de toate felurile, pe toate suporturile disponibile pe piață?

Și nu vorbim aici de idei răsuflate de reclamă, de genul „Cumpără de la noi, că e cel mai ieftin”. Vorbim de idei creative, cu umor sau serioase, originale, puse pe grafică modernă, în materiale pe care să nu le arunce potențialii clienți în primul coș de gunoi. Printate la cea mai bună calitate din oraș.

Ema Grafix îți oferă toate serviciile publicitare care îți trec prin minte… și multe altele. EMA GRAFIX este o agenție de creație și producție publicitară, care vrea să facă chestiile altfel, ieșite din tipar și care ajută business-ul tău să crească fain.

EMA Grafix s-a deschis în ianuarie și este o agenție axată atât pe producție cât și pe creație. În lista de produse și servicii se găsesc toate tipurile de printuri de mici și mari dimensiuni, materiale promoționale (agende, cataloage, etc) dar și grafică. Și cum nicio afacere nu funcționează fără promovare online, EMA Grafix îți face și brandingul și strategia Social Media, pe toate canelele, de la site până la promovare de Facebook.

La printuri, EMA Grafix îți oferă orice, la prețuri competitive. Cu aparatură de ultimă generație, la EMA GRAFIX printezi pe hârtie de diverse grosimi cu dimensiuni de până la A0 și B0 (materiale folosite în construcții de către arhitecți, proiectanți, constructori) sau materiale folosite pentru publicitate outdoor și indoor, pentru panouri publicitare, decorare spații de birouri, pentru sport sau de locuit, realizarea de fotografii sau albume foto: autocolant, banner, mesh, window graphic, textile, tapet, canvas.

DESIGN. Personalul EMA Grafix are experiență de câțiva ani buni și sute de lucrări în o grămadă de domenii. Ai nevoie de ceva care să arate bine cu care să poți ieși în lume, de la afișe, broșuri, cărți de vizită, și până la bannere pe site-uri sau panotaj stradal (antet/ cărti de vizită/ afișe/ mape/ diplome/ flyere/ broșuri, reclame outdoor, reclame online.

Dar despre serviciile complete ale EMA GRAFIX puteți citi chiar pe site-ul lor http://www.emagrafix.ro. Noi doar mai amintim că, în această perioadă, au promoții la cărți de vizită – de la 0.15 lei bucata și pachet de nuntă (meniuri, invitații, plicuri personalizate, liste de invitați, etichete mărturii, numere pentru mese, mesaje de întâmpinare, cu designul gratuit) – de la 249 de lei/pachet.

EMA GRAFIX e o echipă din oamenii cu experiență în domeniu, care spun despre ei că le place să se distreze și să creeze lucruri faine cu și pentru colaboratorii lor.

Și dacă toate astea nu te-au convins să le faci o vizită, află că EMA GRAFIX îți face brandingul și identitatea vizuală (de la numele produsului sau a firmei și până la detaliile finale de lansare) dar și marketingul pentru social-media (strategie Social Media și managementul paginii pe rețele de socializare).

EMA GRAFIX este situată în Bistrița, pe strada Parcului, nr. 2bis.

 

 

SPUNE-TI PAREREA